ÅBNINGSTIDER:

Mandag fra:​

09.00 - 18.00​

Tirsdag fra:​

​08.30 - 15.00

Onsdag fra:​

09.00 - 17.00

Torsdag fra:​

10.00 - 18.00

Fredag fra:

08.30 - 14.00

Om behandlingen

Behandlingen starter altid med et besøg hos en af kiropraktorerne. Kiropraktoren har det overordnede ansvar for diagnostik og behandling i huset.

Ved det første besøg oprettes journalen..​

Undersøgelse

Kiropraktoren ser på kropsbygning og kroppens holdning. Ud fra problemstillingen analyseres bevægelighed og bevægemønstre. Kiropraktoren mærker efter stivhed i leddene, muskelspændinger eller eventuelle hævelser i blødvævet. Ved behov benyttes forskellig instrumenter eller mere specielle tests.
Læs mere...

Røntgen

Røntgenundersøgelse er ikke altid nødvendigt. I visse tilfælde giver billederne dog værdifulde oplysninger. Vi er den første kiropraktorklinik i Danmark med digitalt røntgenudstyr. Det betyder optimal billedkvalitet og ingen ventetid på fremkaldelse af røntgenbilleder.
Læs mere...

Kiropraktisk behandling

Kiropraktiske håndgreb genopretter den bedst mulige bevægelighed i leddene. Det kan foregå ved et præcist, hurtigt tryk. Andre gange strækkes leddene let og roligt. Behandling af muskler foregår gerne ved at foretage forskellige former for tryk eller stræk. Behandlingen er normalt smertefri. Når leddene igen bevæger sig normalt, kan der opstå en vis ømhed i musklerne, som når man har trænet for første gang i lang tid.
Læs mere...

Fysiurgisk massage

Massagen bruges som supplement til den kiropraktiske behandling. Ved udtalte muskelspændinger, stramme seneblade (fascier), eller psykisk anspændthed kan massagen fremskynde helbredelsen. Korrekt udført massage forstærker blodgennemstrømningen i vævet. Behandlingen øger det lokale stofskifte og virker smertenedsættende samt afspændende.
Læs mere...

Rådgivning

Behandlingen hos os indeholder som et vigtigt element rådgivning og forebyggelse. En god forståelse af lidelsens årsag og karakter er afgørende for selv at kunne yde en indsats i helbredelsesprocessen.
Læs mere...

​HKC | Herlev Bygade 2 | 2730 Herlev | Tlf.: 44 91 46 13 | hkc@kirocenter.dk | CVR: 38322621